Aro Palace. O oaza de liniste in inima orasului.

Societatea Comerciala Aro-Palace S.A. Brasov este lider recunoscut pe piata turistica interna si internationala, prin servicii de cazare si alimentatie publica la un standard calitativ ridicat.

Localizare – Localizata in centrul tarii, la rascrucea de drumuri care leaga Transilvania de celelalte provincii, S.C. Aro-Palace S.A. Brasov este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii turistice din zona.

S.C. Aro-Palace S.A.: RO1102041 : J08/13/1991 / Capital social subscris si varsat: 40.320.157,10 lei

1
Exigenta

Compania detine o baza materiala complexa care include 3 hoteluri (Hotel Aro Palace, Hotel Capitol, Hotel Coroana) cu o capacitate totala de peste 1300 locuri, acoperind nivele de confort de 5, 3 și 2 stele, cat si 3 restaurante cu specific traditional cu oferta culinara si ambientala de exceptie care satisfac cele mai variate si exigente asteptari.

3
Valori

S.C. Aro-Palace S.A. a fost infiintata in 1991 si este continuatoarea traditiilor scolii brasovene de turism, recunoscuta prin rezultatele de exceptie realizate de-a lungul anilor. Medaliile obtinute de maestrii nostri in arta culinara la prestigioase concursuri internationale sunt marturia profesionalismului si daruirii multor generatii de lucratori.

2
Misiune

Relatiile de colaborare – parteneriat cu institutiile de invatamant liceal si universitar din domeniu, precum si adoptarea ISO 9001 sunt o dovada a preocuparii continue pentru mentinerea si ridicarea nivelului calitativ al produsului turistic complex oferit oaspetilor unitatilor hoteliere si restaurantelor companiei noastre.

Rezervari & Contact

Pentru rezervari sau orice informatii cu privire la serviciile Aro Palace, va invitam sa ne contactati!

Istorie

Complex Aro Palace

Hotel Aro Palace Brasov logo

Aro Palace scrie istorie in Brasov de peste 80 de ani, inaugurarea sa avand loc in anul 1939. In anul 2005, hotelul a fost modernizat si ridicat la standardul de 5 stele, pe care il mentine si in prezent. Hotelul are o pozitie privilegiata, situat in inima orasului Brasov, in centrul istoric, atat de cautat de turisti din toata lumea. Aici turistii vor gasi intotdeauna o servire care sa corespunda gusturilor exigente. Hotelul imbina utilul cu placutul si va ofera posibilitatea sa va bucurati atat de sejururile de vacanta, cat si de cele destinate afacerilor. Oaspetii au la dispozitie un numar de 194 de camere, din care 187 in regim double sau single, 3 apartamente, o suita prezidentiala si 3 suite junior, toate prevazute cu dotari de o calitate ireprosabila.

Situat in centrul istoric al orasului Brasov, Hotelul Capitol intregeste farmecul pitoresc al orasului de la poalele Tampei si al centrului vechi al Brasovului.
Hotel Capitol este momentan inchis pentru oaspeti.

SIGLA-COROANA-HOTEL1-1

Edificat in 1910 de catre autoritatile locale, Hotelul Coroana este una din bijuteriile arhitectonice Baroque si Art Nouveau ale centrului istoric, respectiv Strazii Republicii, cea mai cunoscuta pietonala a Brasovului.  Denumirea initiala a Hotelului Coroana, cea de „Hotel Krone”, itera denumirea veche a orasului (Kronstadt sau Orasul Coroanei). Momentan Hotelul Coroana este inchis pentru oaspeti.

Camere de 5 stele

Camerele sunt elegante, spatioase si confortabile. Va invitam sa explorati turul virtual pentru o mai buna calitate a imaginii.

Aro Palace

Structura Actionariatului

La data de 31 iulie 2017 conform registrului consolidat din evidenta Depozitarului Central S.A.

ActionarNumar actiuniNumar actiuni
SIF Transilvania345.704.60085,74
SIF Muntenia41.825.50010,37
Alti actionari15.671.4713,89
TOTAL403.201.571100,00

Act constitutiv al SC Aro-Palace SA: Descarca aici

Nr. Telefon Protectia Consumatorului Brasov: 021 9615

Nr. Telefon DSV Brasov: 0268 410198

Nr Telefon Ministerul Turismului: 037 211 14 09