Ozonoterapie 2019-03-20T09:05:46+00:00

SUPER REDUCERI PENTRU CELE MAI NOI SERVICII DE REGENERARE, INTINERIRE SI INFRUMUSETARE,
DOAR LA ARO PALACE

DETALII OFERTA

Ce este Ozonoterapia?

Sauna cu ozon stimuleaza circulatia sanguina si oxigenarea sangelui. Imbunatateste starea generala, infrumuseteaza, relaxeaza, elimina stresul, detoxifiaza. Este recomandata la scaderea in greutate, tratamentul celulitei si al vergeturilor, tonifierea pielii, redarea elasticitatii si luminozitatii pielii dar si tratamentul unor afectiuni.

In cazul sportivilor: creste performanta fizica, ajuta la recuperarea rapida dupa efort, ameliorarea disconfortului produs de febra musculara, reface articulatiile, ligamentele si muschii in cazul unui efort fizic sustinut.

REZERVARI SI INFORMATII: +40 268 478 800

VEZI MAI MULTE DETALII: CLICK AICI

TERAPIA GEROXIVITAL

Terapia GerOxiVital este o combinatie de terapii revolutionare de regenerare si intretinere a organismului: ozonoterapie (terapie cu oxigen-ozon), detoxifiere, terapie cu Gerovital si vitamine, medicina estetica.

Terapia GerOxiVital este personalizata pentru fiecare, dupa evaluarea amanuntita a starii de sanatate, cu ajutorul analizei NLS.

ANALIZA NLS

Analiza NLS(Nonlinear Diagnosis System) este o metoda de diagnosticare de ultima generatie prin care se evalueaza starea de sanatate pana la nivelul celular si tratamentul naturist, homeopat si/sau alopat corespunzator.

MEDICINA ESTETICA

Terapia de regenerare faciala cu plasma (terapia PRP)
Lifting facial cu fibre resorbabile
Mezoterapie si acid hialuronic
Terapie cu oxigen hiperbaric combinat cu tratament cosmetic cu Gerovital si Aslavital