Oferta Zilei in Centrul Brasovului

la unul dintre cele mai titrate restaurante din oras!

Dragi clienti,
Din cauza conditiilor generate de pandemie, puteti regasi minunatele preparate, ce poarta semnatura Lady Chef Cornelia Ghisoi, pe noua terasa a restaurantului Aro Palace. Rezervari: 0268 478 800 sau restaurant@aro-palace.ro.Vă invităm la Terasa Aro Palace, pentru a servi un dejun special, cu preturi accesibile oricărui buzunar !!!

CAPACITATE 250 LOCURI

Restaurant Lobby & Bar de zi

Lady Chef – Cornelia Ghisoi – Cornelia Ghisoi este prima Lady Chef din sud-estul Europei – o titulatura acordata de Asociatia Mondiala a Bucatarilor si Cofetarilor. Ar putea lucra in orice restaurant din lume, de la Londra la Paris si de la New York la Tokio, dar pe Cornelia Ghisoi o puteti gasi, de peste 30 de ani, in bucataria singurului hotel de cinci stele, din Brasov, Aro Palace. Pentru ca nicaieri nu-i ca acasa.
Condimente bine alese, combinatii atent gandite si produse de calitate. Acestea sunt doar cateva dintre ingredientele obligatorii pentru ca o mancare sa fie cu adevarat gustoasa. „In spatele fiecarui preparat exista o poveste. Sunt foarte multe ingrediente, sunt foarte multe culori, sunt foarte multe arome pe care le asociezi si la final poate sa iasa un preparat de vis”, spune Cornelia Ghisoi.

TUR VIRTUAL 360

Iti doresti o rezervare?

Contacteaza-ne acum pentru a rezerva o masa pe Terasa Aro Palace!

Galerie Foto

Rezerva Acum!DaNu


Restaurant BelvedereRestaurant Lobby & Bar de ZiBarul de NoapteBallroomSalonul Albastru

Detalii Participanti


Date de Contact

Scopul Rezervarii

BusinessPersonal

Informatii aditionale