Mai mult

Terasa Aro Palace

Desi Brasovul este capricios din punctul de vedere al starii vremii, am reusit sa cream o oaza de liniste si tihna in chiar inima orasului, in imediata apropiere a celor mai importante obiective turistice si a celor mai batute cai ale vechii cetati.

De cum dau mugurii primaverii, pana la prima ninsoare, Terasa Aro Palace isi primeste oaspetii cu un meniu diversificat, proaspat si asamblat cu pasiune si profesionalism de Lady Chef Cornelia Ghisoi, intr-o atmosfera comoda si intima.

Rezervari & Contact

Terasa Aro Palace

Va asteptam pe TERASA Aro Palace, la „kilometrul zero” al orasului, pentru a va oferi momentul de relaxare ideal! Un membru al echipei noastre va va contacta in cel mai scurt timp pentru confirmarea rezervarii dumneavoastra.

Rezervari & Contact

Terasa Aro Palace

Va asteptam pe TERASA Aro Palace, la „kilometrul zero” al orasului, pentru a va oferi momentul de relaxare ideal! Un membru al echipei noastre va va contacta in cel mai scurt timp pentru confirmarea rezervarii dumneavoastra.

Lady Chef

Lady Chef Cornelia Ghisoi

Aro Palace Brasov are onoarea sa va fie gazda primitoare alaturi de Lady Chef Cornelia Ghisoi, prima Lady Chef din sud-estul Europei, titulatura acordata de Asociatia Mondiala a Bucatarilor si Cofetarilor.

Profesionalismul si modestia o recomanda pe Lady Chef Cornelia Ghisoi, care ar putea alege sa bucure cu delicii culinare orice restaurant din lume, de la Londra la Paris, de la New York la Tokio, dar dumneaei a ales, de peste 30 de ani, sa fie steaua bucatariei singurului hotel de cinci stele din Brasov, Aro Palace. Pentru ca nicaieri nu-i ca acasa.

Condimente bine alese, combinatii atent gandite si produse de calitate. Acestea sunt doar cateva dintre ingredientele obligatorii pentru ca un preparat sa fie cu adevarat gustos, hranitor si aspectuos.

„In spatele fiecarui preparat exista o poveste. Sunt foarte multe ingrediente, sunt foarte multe culori, sunt foarte multe arome pe care le asociezi si la final poate sa iasa un preparat de vis”, ne povesteste Lady Chef Cornelia Ghisoi.

In fiecare farfurie veti gusta pasiune si dedicare, servite atent, de un personal amabil, format la standarde inalte de profesionalism si etica, sub atenta si pretentioasa indrumare a echipei HoReCa Aro Palace Brasov.

Lady Chef

Lady Chef Cornelia Ghisoi

Aro Palace Brasov are onoarea sa va fie gazda primitoare alaturi de Lady Chef Cornelia Ghisoi, prima Lady Chef din sud-estul Europei, titulatura acordata de Asociatia Mondiala a Bucatarilor si Cofetarilor.

Profesionalismul si modestia o recomanda pe Lady Chef Cornelia Ghisoi, care ar putea alege sa bucure cu delicii culinare orice restaurant din lume, de la Londra la Paris, de la New York la Tokio, dar dumneaei a ales, de peste 30 de ani, sa fie steaua bucatariei singurului hotel de cinci stele din Brasov, Aro Palace. Pentru ca nicaieri nu-i ca acasa.

Condimente bine alese, combinatii atent gandite si produse de calitate. Acestea sunt doar cateva dintre ingredientele obligatorii pentru ca un preparat sa fie cu adevarat gustos, hranitor si aspectuos.

„In spatele fiecarui preparat exista o poveste. Sunt foarte multe ingrediente, sunt foarte multe culori, sunt foarte multe arome pe care le asociezi si la final poate sa iasa un preparat de vis”, ne povesteste Lady Chef Cornelia Ghisoi.

In fiecare farfurie veti gusta pasiune si dedicare, servite atent, de un personal amabil, format la standarde inalte de profesionalism si etica, sub atenta si pretentioasa indrumare a echipei HoReCa Aro Palace Brasov.