Wellness & SPA 2019-07-11T12:58:55+00:00

Wellness & SPA

TUR VIRTUAL
Wellness si SPA Brasov

Centrul de agrement Wellness si SPA Brasov oferit de Aro Palace 5*.

Centrul de agrement si sport „Wellness & SPA”

Vino sa te relaxezi! Iti oferim oaza in care te poti rasfata intr-o atmosfera relaxanta, unde mintea, corpul si sufletul se destind si se armonizeaza.

Un spatiu destinat recreerii, aflat in mijlocul tumultului urban, care vine sa completeze facilitatile Complexului Aro Palace.

Astfel, te poti relaxa in saloanele de masaj, in piscina de dimensiuni semi-olimpice, in aburul cu miresme imbietoare al saunei sau in sala de fitness dotata cu aparatura moderna.

Centrul de agrement si sport Wellness&SPA pune la dispozitie urmatoarele facilitati: hidroterapie, masaj, cardio-fitness, fitness, spinning, sauna si piscina.

Clientii hotelului au acces gratuit!

Abonamente:

Abonamentul include accesul la piscina, sauna si fitness.

Abonament INDIVIDUAL –450 lei /luna /10 intrari

Abonament MAXI3000 lei /luna /100 intrari

Intrare PROMO50 lei/zi

Intrare JUNIOR pentru copil pana la 14 ani (valabil doar cu insotitor) – 30 lei/zi

Masaj (30 minute) –65 lei

Impachetari cu namol (45 minute) –65 lei

Masaj + impachetari (60 minute) –130 lei

Hidromasaj (30 minute) –65 lei

Orar:

  • Luni – Duminica intre orele 07:30 – 22:30

Informatii suplimentare: receptia SPA.

Masaj Lomi Lomi

Este o forma veche de masaj practicat de catre indigeni polinezieini din Hawaii. Lomi Lomi inseamna brate iubitoare, fiind un masaj care lucreaza usor si profund musculatura cu miscari continue, oaspetele relaxandu-se si abandonandu-se in mainile maestrului

Masajul cu roci vulcanice

Ofera rezultate spectaculoase in relaxarea, echilibrarea si revigorarea trupului. Aplicarea pietrelor de diferite marimi se desfasoara de la extremitati spre partea meridiana a corpului, pe principalii centri energetici.

Masajul de intretinere

Este indicat a se efectua cel putin odata pe saptamana (preferabil 2 sedinte/saptamana) si are ca scop mentinerea organismului intr-o stare de functionare optima.

Masajul anticelulitic

Actioneaza impotriva celulitei, detronand asa numita “coaja de portocala” de pe solduri, abdomen si fese. Masajul cu creme reductoare si uleiuri esentiale imbunatateste supletea si elasticitatea pielii, activand circulatia sangelui.

Aroma relax

Masajul cu ulei cald determina un efect de relaxare a intregului corp si revitalizare a stimulilor prin aromaterapie, imprimand o excelenta stare de bine.

Masaj partial

Acest tip de masaj este special folosit pentru eliberarea durerilor acumulate in zone sensibile: cap, gat, articulatii. Produsele folosite in cazul acestui tip de masaj sunt cremele si uleiurile antiinflamatoare.

Hidromasaj

Energizeaza si revitalizeaza corpul, relaxand muschii si stimuland circulatia sangelui prin actiunea jetului de apa. Puterea de vindecare a apei intareste sistemul imunitar, redand trupului forta si supletea in miscare.

Drenaj Limfatic

Remediu impotriva celulitei, a retentiei de apa si toxinelor, drenajul limfatic elibereaza corpul de presiunea stresului, imbunatateste circulatia si imunitatea generala, conferind o senzatie de revitalizare totala a organismului.

Masajul terapeutic

Reprezinta o metoda de tratament a diferitelor afectiuni. Efectele acestuia se resimt la nivelul pielii, muschilor, nervilor, sangelui, limfei si, indirect, la nivelul glandelor endocrine, organelor interne si articulatiilor.

Dus subacvatic

Secretul acestui tip de masaj consta in folosirea jetului de apa, dublat de indemanarea terapeutului. Actiunea intensa a apei alunga durerile, detoxifiaza organismul si stimuleaza circulatia sangelui, avand efect tonifiant, relaxant si energetic.

Masaj aromo-terapeutic

Foloseste uleiuri cu proprietati de vindecare, relaxeaza, detoxifiaza, energizeaza, improspateaza si revitalizeaza. In functie de uleiurile folosite, masajul stimuleaza sistemul limfatic si stimulator, elimina toxinele, creeaza o stare profunda de relaxare si stimulare.

Masajul de relaxare

Atenueaza tensiunea, stresul, calmeaza durerile, relaxeaza muschii incordati si indeparteaza starea de apatie. Masajul, mai presus de toate, confera o senzatie de bine. Efectele masajului de relaxare: ajuta la eliminarea toxinelor; imbunatateste circulatia sanguina; creste elasticitatea pielii; elimina oboseala acumulata; mentine o buna stare de sanatate.

Comprese namol

Masaj cu namol

Masaj + impachetari namol

HOTEL ARO PALACE | SPA

Bdl. Eroilor, nr. 27-29, Brasov – Romania

Orar
Luni – Duminica intre orele 07:30 – 22:30

Rezervari
Tel: + 40 268 478 800
Fax: + 40 268 478 889
Email: spa@aro-palace.ro