
Lady chef Cornelia Ghisoi
Lady chef Cornelia Ghisoi, un nume ce, de peste 30 de ani se identifica cu brand-ul Aro Palace. Un nume ce are in spate o adevarata ,,oaste’’, invizibila de cele mai multe ori. O echipa, o familie creeata pe incredere, siguranta si respect, despre care chiar dansa mi-a sugerat sa povestesc ca si despre cei care i-au fost alaturi si au sustinut-o de-a lungul timpului si aici ii enumar doar pe cativa dintre ei: chef Cristian Balcu, chef Dan Lucan, sef de restaurant Csaba Boer si multi altii despre care vom vorbi, probabil intr-un articol viitor.
Cei din bucataria si restaurantul ARO Palace sunt nerăbdători sa va aduca pe mesele din restaurant sau in camere, minunățiile culinare cu care v-au obișnuit si altele cu care sa le faceți cunoștință papilelor gustative… de îndată ce acest lucru va fi posibil. Până atunci… lady chef Cornelia Ghisoi, va propune:
Reteta


SOMON CU PESTO DE LEURDA SI SPANAC
(SE POATE GATI IN 10 MINUTE ,maxim 15 minute)
CALORII APOXIMATIV 350
Reteta pentru 3 persoane
SOMON 600G (TAIAT IN 3 TRANSA)
SARE, PIPER, ROZMARIN
ULEI DE MASLINE 2 LINGURI
PENTRU PESTO
SPANAC 100G
LEURDA ½ LEGATURA
BUSUIOC 20G
SEMINTE DE PIN 50G
PARMEZAN RAS- 2 LINGURI
SARE PIPER DUPA GUST
ULEI DE MASLINE- 3 LINGURI
SUC DE LAMAIE -1 LINGURA
ROZMARIN VERDE -1 CRENGUTA
Intr-un blender puneti spanacul, leurda si busuiocul. Dati drumul la blender si adugati celelalte ingredient iar la final adaugati uleiul de masline.
Somonul se taie in trei parti egale, se condimenteaza. Se incinge tigaia se pune uleiul si rozmarinul apoi se pune somonul care se gateste pe ambele parti, 2 sau 3 minute, dupa preferinta. Somonul se mananca suculent el nu trebuie sa fie uscat.
Serviti somonul imediat cu sos pesto deasupra. El poate fi acompaniat de salata, formata din Frunze de ridichi, salata verde, gulioara rasa, quinoa si un dressing pe baza de zeama de gref rosu, zeama de portocala, ulei de masline si sare.
BUCURATI-VA!