Inca din 1939, o pleiada de Chefi si maestri in arta culinara au alcatuit meniurile a la carte sau pentru evenimente servite in restaurantele Aro Palace Brasov. Multi din cei care astazi lucreaza in domeniul HoReCa si-au desavarsit pregatirea profesionala in bucataria Aro Palace si au dobandit priceperi si trucuri de la embleme ale artei culinare internationale.

Pastram mereu traditiile si standardele de calitate si imbunatatim intotdeauna ceea ce sporeste experienta oaspetilor hotelului si restaurantelor noastre. De aceea, astazi, oaspetii nostri se bucura de o varietate de preparate si combinatii culinare moderne si sanatoase, atent alese si pregatite sub bagheta Lady Chef Cornelia Ghisoi.

Restaurantele noastre au fost, de-a lungul timpului, gazda evenimentelor private sau de afaceri pentru cei in cautarea elegantei si stilului, a bunului gust si a traditiei serviciilor ireprosabile.

Rezerva o masa

Restaurant
Lobby & Bar de Zi

Rezerva o masa

Restaurant
Lobby & Bar de Zi

Inca din 1939, o pleiada de Chefi si maestri in arta culinara au alcatuit meniurile a la carte sau pentru evenimente servite in restaurantele Aro Palace Brasov. Multi din cei care astazi lucreaza in domeniul HoReCa si-au desavarsit pregatirea profesionala in bucataria Aro Palace si au dobandit priceperi si trucuri de la embleme ale artei culinare internationale.

Pastram mereu traditiile si standardele de calitate si imbunatatim intotdeauna ceea ce sporeste experienta oaspetilor hotelului si restaurantelor noastre. De aceea, astazi, oaspetii nostri se bucura de o varietate de preparate si combinatii culinare moderne si sanatoase, atent alese si pregatite sub bagheta Lady Chef Cornelia Ghisoi.

Restaurantele noastre au fost, de-a lungul timpului, gazda evenimentelor private sau de afaceri pentru cei in cautarea elegantei si stilului, a bunului gust si a traditiei serviciilor ireprosabile.

Rezerva o masa

Restaurant
Lobby & Bar de Zi

Inca din 1939, o pleiada de Chefi si maestri in arta culinara au alcatuit meniurile a la carte sau pentru evenimente servite in restaurantele Aro Palace Brasov. Multi din cei care astazi lucreaza in domeniul HoReCa si-au desavarsit pregatirea profesionala in bucataria Aro Palace si au dobandit priceperi si trucuri de la embleme ale artei culinare internationale.

Pastram mereu traditiile si standardele de calitate si imbunatatim intotdeauna ceea ce sporeste experienta oaspetilor hotelului si restaurantelor noastre. De aceea, astazi, oaspetii nostri se bucura de o varietate de preparate si combinatii culinare moderne si sanatoase, atent alese si pregatite sub bagheta Lady Chef Cornelia Ghisoi.

Restaurantele noastre au fost, de-a lungul timpului, gazda evenimentelor private sau de afaceri pentru cei in cautarea elegantei si stilului, a bunului gust si a traditiei serviciilor ireprosabile.

Rezervari & Contact

Lobby & Bar de Zi

Va invitam sa va delectati cu savori deosebite intr-un ambient de exceptie. Un membru al echipei noastre va va contacta in cel mai scurt timp pentru confirmarea rezervarii dumneavoastra.

Rezervari & Contact

Lobby & Bar de Zi

Va invitam sa va delectati cu savori deosebite intr-un ambient de exceptie. Un membru al echipei noastre va va contacta in cel mai scurt timp pentru confirmarea rezervarii dumneavoastra.

Mai mult

Terasa Aro Palace

Desi Brasovul este capricios din punctul de vedere al starii vremii, am reusit sa cream o oaza de liniste si tihna in chiar inima orasului, in imediata apropiere a celor mai importante obiective turistice si a celor mai batute cai ale vechii cetati.

De cum dau mugurii primaverii, pana la prima ninsoare, Terasa Aro Palace isi primeste oaspetii cu un meniu diversificat, proaspat si asamblat cu pasiune si profesionalism de Lady Chef Cornelia Ghisoi, intr-o atmosfera comoda si intima.

Rezervari & Contact

Terasa Aro Palace

Va asteptam pe TERASA Aro Palace, la „kilometrul zero” al orasului, pentru a va oferi momentul de relaxare ideal! Un membru al echipei noastre va va contacta in cel mai scurt timp pentru confirmarea rezervarii dumneavoastra.

Rezervari & Contact

Terasa Aro Palace

Va asteptam pe TERASA Aro Palace, la „kilometrul zero” al orasului, pentru a va oferi momentul de relaxare ideal! Un membru al echipei noastre va va contacta in cel mai scurt timp pentru confirmarea rezervarii dumneavoastra.

Lady Chef

Lady Chef Cornelia Ghisoi

Aro Palace Brasov are onoarea sa va fie gazda primitoare alaturi de Lady Chef Cornelia Ghisoi, prima Lady Chef din sud-estul Europei, titulatura acordata de Asociatia Mondiala a Bucatarilor si Cofetarilor.

Profesionalismul si modestia o recomanda pe Lady Chef Cornelia Ghisoi, care ar putea alege sa bucure cu delicii culinare orice restaurant din lume, de la Londra la Paris, de la New York la Tokio, dar dumneaei a ales, de peste 30 de ani, sa fie steaua bucatariei singurului hotel de cinci stele din Brasov, Aro Palace. Pentru ca nicaieri nu-i ca acasa.

Condimente bine alese, combinatii atent gandite si produse de calitate. Acestea sunt doar cateva dintre ingredientele obligatorii pentru ca un preparat sa fie cu adevarat gustos, hranitor si aspectuos.

„In spatele fiecarui preparat exista o poveste. Sunt foarte multe ingrediente, sunt foarte multe culori, sunt foarte multe arome pe care le asociezi si la final poate sa iasa un preparat de vis”, ne povesteste Lady Chef Cornelia Ghisoi.

In fiecare farfurie veti gusta pasiune si dedicare, servite atent, de un personal amabil, format la standarde inalte de profesionalism si etica, sub atenta si pretentioasa indrumare a echipei HoReCa Aro Palace Brasov.

Lady Chef

Lady Chef Cornelia Ghisoi

Aro Palace Brasov are onoarea sa va fie gazda primitoare alaturi de Lady Chef Cornelia Ghisoi, prima Lady Chef din sud-estul Europei, titulatura acordata de Asociatia Mondiala a Bucatarilor si Cofetarilor.

Profesionalismul si modestia o recomanda pe Lady Chef Cornelia Ghisoi, care ar putea alege sa bucure cu delicii culinare orice restaurant din lume, de la Londra la Paris, de la New York la Tokio, dar dumneaei a ales, de peste 30 de ani, sa fie steaua bucatariei singurului hotel de cinci stele din Brasov, Aro Palace. Pentru ca nicaieri nu-i ca acasa.

Condimente bine alese, combinatii atent gandite si produse de calitate. Acestea sunt doar cateva dintre ingredientele obligatorii pentru ca un preparat sa fie cu adevarat gustos, hranitor si aspectuos.

„In spatele fiecarui preparat exista o poveste. Sunt foarte multe ingrediente, sunt foarte multe culori, sunt foarte multe arome pe care le asociezi si la final poate sa iasa un preparat de vis”, ne povesteste Lady Chef Cornelia Ghisoi.

In fiecare farfurie veti gusta pasiune si dedicare, servite atent, de un personal amabil, format la standarde inalte de profesionalism si etica, sub atenta si pretentioasa indrumare a echipei HoReCa Aro Palace Brasov.